Portada > Agenda

'98 '99 '00 '01 '02 '03 '04 '05 '06

Agenda

2 de Setembre del 2006

ENLLAÇ MATRIMONIAL DE L'ARIEL I LA KATHARINA

Esglèsia de Sant Bartomeu Del Masroig

Durant la cerimònia religiosa oficiada pel mossèn roquer en Pare Jonny, La Banda del Dr Juantxi interpretarà la marxa nupcial, l´Ave Maria, Stand by me i Smoke on the Water (dels Deep Purple), i comptarà amb les col·laboracions de'n Jaume Llort als teclats i la Merche a les veus (procedents de la família Arnoldfini, també convidats a la boda), i la veu de l´actriu reusenca Rut Enguita (actual companya de'n Cristobal), cantant Smoke on the water.

El grup també tocarà durant el banquet de boda de l´Ariel, cel·lebrat a la urbanització dels Colets de Miami Platja, en altes hores de la nit. On també hi ha participat en Miquel Vilella a l'hora del café, i la Família Arnoldfini.

3 d´agost del 2006

FESTA MAJOR DE LA TORRE DE FONTAUBELLA.

El grup toca en les piscines d´aquest poble durant una nit de 3 d´agost del 2006. La Katharina torna a fer un strepteasse (aquest cop integral), però “xupa” l´órgan progenitor del seu futur marit, mentre aquest interpreta el famós solo de guitarra en la versió de “GLORIA” del Van Morrison. La gent es queda flipada-marvellada-escandalitzada al mateix temps, però els organitzadors del certamen fel·liciten a l´Ariel i el seu grup, per ser tan “Juantxi” i provocador a l´hora. Després correrà el rumor, de que algú de l´ajuntament ha ficat una denúncia a l´Ariel per escàndol públic.

28 de juliol del 2006

PISCINES D´ALMOSTER

Telonejant a Whiskyn´s. L´Ariel i el seu grup actua davant d'un concert multitudinari típic de festa major, i la seva novia alemana la Katherina Stojanov, puja a dalt de l´escenari a fer un strepteasse integral, mentre la banda interpreta “Simpathy for the devil”. Tot Reus (i gran part del Baix Camp), parlarà d´això durant les setmanes següents.

30 de juny del 2006

SENGLAR ROCK

Piscines d´Alpicat de Lleida

El grup estrena nou baixista, en Xavier Canyissà (ex membre de la Padrina i Frisco), que se'n surt de sobres, malgrat els dos assajos previs. L´Ariel i la Banda del Dr Juantxi, actuen a les dotze del mig dia, sota un sol de 40 graus i TV3 dóna la notícia pels seus informatius dient: “El Senglar Rock obre del tot les seves portes, deixant tocar a l´Ariel Santamaria”. El nostre cantautor Juantxi acabarà l´espectacle quedant-se totalment en boles a dalt de l´escenari i llençant els seus calçotets amb la bandera anglesa estampada, al públic (escàs en aquella hora del matí) concurrent.

22 de juny del 2006

FESTIVAL DE BARRAQUES AL MAS 'IGLESIAS'

Reus

Darrer concert de'n Jordi Martínez amb el grup, on s´interpreta una versió eléctrica i roquera del famós himne de la Cori “Tots som de Reus”.

3 de juny del 2006

MACROCONCERT CORRELLENGUA, ORGANITZAT PEL CASAL DESPERTAFERRO AL CAMP DE FUTBOL DE LA PASTORETA

Reus

El grup actua telonejant a Betagarri i Obrint pas, portant gairebé un mes i mig sense assajar (perquè el Jordi es troba de gira amb els Whiskyn´s per sudamèrica), però el bolo surt força bé davant de gairebé dues mil persones.

7 d´abril 2006

SALA POLIVALENT DE LA PALMA

Reus

El grup toca per a un acte polític que organitza Esquerra Unida, de cara al 70 aniversari de la segona República Espanyola. Penjant una gran bandera republicana darrera de l'escenari. Malgrat que el concert i l´acte polític està anunciat per tot Reus, només hi assisteixen unes trenta persones com a públic.

11 de febrer del 2006

SALA POLIVALENT DE LA PALMA

Reus

EL grup presenta el seu segon disc “Vida i miracles de l´home viciós”, clavant una immensa creu invertida a dalt de l´escenari. En Joan Reig dels Pets puja a cantar “Rock´and roll Vips” amb l´Ariel i en Joan Masdeu, ho fa amb el “Barri xino”. L´Ariel acaba el concert fent un “streapteasse” amb un tanga que té la cara del Alcalde de Reus en Lluis Miquel Perez, mentre sona “Tots som de Reus” pels altaveus. Allò ho grava en Santi Suarez (actual col·laborador de'n Buenafuente) i penja per la web del Terrat. Aquest concert serà enregistrat totalment per la empresa MAB´s produccións, gravat ambdues càmeres.

3 de febrer del 2006

CONCERT A CAL ARRIB DE CAMBRILS

Típic concert de divendres al vespre on no ve ni Cristu, però serveix perquè el grup faci una mena de “pre-stage”, de cara a la presentació oficial del disc a la Palma. El grup interpreta tot el repertori de L´home Viciós.Contacte

Una creació d' Editio Software · XHTML vàlid · CSS vàlid · Avís legal i protecció de dades personals