Portada > Recull de Premsa

Recull de premsa

3 de Setembre de 2006

El Punt

Els "juantxis" també es casen

El Pare Johnny oficia al Masroig la cerimònia de casament de l'inspirador d'aquest moviment reusenc, el cantant Ariel Santamaria.

3 de Setembre de 2006

Diari de Tarragona

El "sí, quiero" más "juantxi"

El Masroig vivió ayer la boda más rockera que se recuerda en el Priorat. El cantante reusense Ariel Santamaria se casó con Katerina Stojanova en una ceremonia oficiada, como no, por el Padre Johnny.

30 de Juny de 2006

Diari de Tarragona

Senglar Rock Lleida: calidad por encima de la cantidad

El músico reusense Ariel Santamaria llevará hoy a los escenarios del Senglar Rock su freak-rock. El festival leridano abrió ayer puertas con la actuación entre otros grupos del vendrellense Lax'n'Busto. El objetivo del festival: calidad por encima de la cantidad.

3 de Maig de 2006

Més Reus

Ariel Santamaria i la Banda del Dr. Juantxi vol potenciar la seva promoció per Catalunya

A la formació reusenca Ariel Santamaria i la Banda del Dr. Juantxi els està costant trobar espais on promocionar el seu últim disc "Miracles de l'home viciós" (Edicions Singulars, 2005), encara que ja han passat per RACC1 i City TV fa poques setmanes.

Març de 2006

Enderrock

El rock del vici

L'inclassificable cantautor rocker reusenc Ariel Santamaria ja té finalment al carrer l'esperat CD + DVD "Vida i miracles de l'home viciós" [Edicions Singulars, 2006].

Febrer de 2006

Enderrock

Ariel Santamaria i la Banda del Dr. Juantxi "Vida i miracles de l'home viciós" CD + DVD [Edicions Singulars] Rock

És un disc que parla per si sol: des de la fotografia de portada fins a les lletres de les cançons del CD, passant per tota la història fotogràfica que inclou el llibret i el recull d'imatges que trobem al DVD...

20 de Febrer de 2006

Impacte

Ariel Santamaria i la Banda del Dr. Juantxi

El grup reusenc més explosiu, torna a la càrrega amb un segon disc anomenat "Vida i miracles de l'home viciós" editat per Edicions Singulars.

17 de Febrer de 2006

Diari de Reus

Llicència per provocar

El carnaval de Reus arrenca avui amb l'enganxada de cartells per part dels candidats a Carnestoltes. El "Diari" es disfressa amb el cantant i "showman" reusenc Ariel Santamaria.

17 de Febrer de 2006

Diari de Reus

I tu, de què et disfresses?

Amb la col·laboració de l'Ariel Santamaria -cantant, showman i pseudopolític-, el Diari de Reus va comprovar com el món de les disfresses segueix tan viu com sempre.

13 de Febrer de 2006

Diari de Tarragona

Ariel Santamaria mantiene la provocación en la presentación de su nuevo espectáculo

Ariel Santamaria ha hecho de la provocación razón de ser. Si su candidatura a la alcaldia de Reus fue una provocación hacia la clase política local, su nuevo disco es una provocación directa a toda la sociedad.

10 de Febrer de 2006

Diari de Tarragona

Reus

La Associació per a la Música Actual (AMCA) de Reus organiza una nueva actividad que tiene como objetivo mostrar nuevos artistas y dar a conocer proyectos.

9 de Febrer de 2006

Autúria

1er festival de cançó d'autor

Ariel Santamaria edita el seu primer disc "Everybody's Juantxi" l'any 2002.

29 de Desembre de 2005

Més Reus

El músic Ariel Santamaria, alcaldable a Reus l'any 2003, edita un nou disc

El grup reusenc Ariel Santamaria i la Banda del Dr. Juantxi acaben de publicar el seu segon disc anomenat "Vida i miracles de l'home viciós", editat pel segell Edicions Singulars.

29 de Desembre de 2005

El Punt

El músic reusenc Ariel Santamaria treu al mercat una òpera rock que parla dels vicis masculins

Seguint antecedents com el de Pau Riba i "L'home estàtic" o el de Jaume Sisa i "L'home dibuixant", Ariel Santamaria i la Banda del Dr. Juantxi han bastit un disc conceptual dedicat a "l'home viciós" i que, a més, els ha sortit en format d'òpera rock, molt poc tractat pel rock català.

Març de 2005

Enderrock

Ariel Santamaria. Tot pel vici

Ariel Santamaria i la Banda del Dr. Juantxi és, per voluntat pròpia, el grup més irreverent i políticament incorrecte del panorama musical català.

16 de Març de 2005

Diari de Tarragona

Ariel Santamaria presentará mañana su nuevo DVD en Reus

Ariel Santamaria y la Banda del Dr. Juantxi realizarán una fiesta mañana Jueves en la pub Suau de Reus para ofrecer una exclusiva a todos sus seguidores.

3 de Febrer de 2005

Diari de Tarragona

Ariel Santamaria y la Banda del Dr. Juantxi toman Reus

Edicions Singulars ha editado el segundo disco de Ariel Santamaria y la Banda del Dr. Juantxi, "L'Home Viciós". Se trata de una ópera rock que gira entorno a los vicios de la condición humana.

2004

El Punt

Tornen les barraques

Tornen les barraques de la festa major, que s'instal·laran al Mas Iglésia del 25 al 27 de Juny.

2004

Enderrock

Ariel Santamaria y la Banda del Dr. Juantxi. Uns grans ziggies incompresos

Tot és a punt perquè el febrer de 2005 surti al mercat el segon disc "L'Home viciós" (Edicions Singulars), dels reusencs Ariel Santamaria i la Banda del Dr.Juantxi, uns membres destacats d'aquesta galeria de personatges.

15 de Desembre de 2004

Més Tarragona

Pastora i Ariel Santamaria al carnaval de Reus

La Federació Reusenca d'Associacions de carnaval va avançar ahir part de la programació prevista pel carnaval del proper any, que se celebrarà del 3 al 9 de febrer.

15 de Desembre de 2004

Diari de Tarragona

La actuación de Pastora, plato fuerte del carnaval

La actuación de uno de los grupos musicales revelación de este año, los barceloneses Pastora, se presenta como el plato fuerte del Carnaval de Reus 2005, junto a la presencia del cantante i showman reusense, Ariel Santamaria, quien actuará en la plaza Mercadal tras la llegada del Rei Carnestoltes.

25 de Maig de 2004

Diari de Tarragona

Ariel Santamaria, aprobado

El cantante de Reus, Ariel Santamaria, que se hizo famoso por concurrir en la passadas elecciones municipales con la formación CORI, ha aprovado el examen y por ello ha conseguido una plaza fija en Correos.

29 d'Abril de 2004

Diari de Reus

El "juanchismo" existe

Conferencia "freaky" en el Centre de Lectura. La III Setmana de les Lletres presenta una charla a dúo con los siguientes protagonistas: Ariel Santamaria y Antoni Zaragoza Mercadé, "Anzame" para los amigos.

28 d'Abril de 2004

El Punt

El "juanxisme" necessita més precisió terminològica

"Reus és un dels termes municipals més undergrounds d'Europa". Aquesta definició va ser una de les novetats que va oferir la conferència que el cantant Ariel Santamaria i l'"agitador cultural" Antoni Zaragoza van impartir ahir al Centre de Lectura, santuari de la cultura reusenca.

5 d'Abril de 2004

Diari de Tarragona

La Setmana de les Lletres reunirà una dotzena d'escriptors dels Països Catalans

La tercera edició de la Setmana de les Lletres que organitza el Centre de Lectura de Reus com a prèvia a la celebració de Sant Jordi portarà enguany a una dotzena d'escriptors i especialistes en diversos camps relacionats amb la llengua d'arreu dels Països Catalans.

9 de Juliol de 2003

Diari de Tarragona

Séptima edición del festival Garrofa Rock de Ulldecona

A partir de las 23:00 horas actuará en Ulldecona el potente combo madrileño de garage y stoner rock Sex Museum, que a fuerza de actitud revisita la herencia de Sonics, MC5, Dictators o Fuzztones.

Juny de 2002

Nou Diari

Ariel Santamaria i la Banda del Pere Mata

Quan poses un disc i el primer que escoltes és "Españoles, Franco ha muerto", és que alguna cosa no rutlla bé en la nostra societat. L'existència de gent com l'Ariel Santamaria i companyia ja provava la decadència del món occidental, però que a més editin un disc és la confirmació de que hem tocat forns.

Maig de 2002

Enderrock

Ariel Santamaria i la Banda del Pere Mata

Semifinalista del concurs sona 9, el reusenc Ariel Santamaria i la Banda del Pere Mata ha publicat un disc amb les dotze conçons que formaven part de la seva primera maqueta, "Everybody's juantxi" (La Padrina Edicions).

26 d'Abril de 2002

El Punt

Ariel Santamaria i la Banda del Pere Mata presenten el seu primer disc demà en un concert a la Palma

Ariel Santamaria i Jordi Martinez, els components més carismàtics del grup, van explicar ahir que, després que totes les discogràfiques del país es neguessin a editar el seu primer disc, és La Padrina qui publica el treball.

30 de Desembre de 2001

Reus Directe

CD "made in" Pere Mata

El sector més juantxi de Reus ja pot estar content (estem parlant dels grans adictes a la barra del bar i a les converses més subtils i, de vegades, presumptuoses) perquè la banda que promou aquesta filosofia, l'Ariel Santamaria i la Banda del Pere Mata, està ultimant els preparatius per enregistrar el seu primer disc.

31 de Desembre de 2001

Reus Directe

Ariel Santamaria: l'Elvis juantxi

L'Ariel Santamaria i la Banda del Pere Mata han passat de ser una formació sospitosa i gairebé incivilitzada a guanyar un dels Premis Reus de la passada edició.

17 de Novembre de 2001

1er. Premi III Concurs de música jove

12 de Gener de 2001

Diari de Tarragona

Carne de psiquiátrico. Ariel Santamaria pasa del Pere Mata al estudio.

Aunque una simple mirada a su fotografía basta para entender que están locos de atar, se trata de una de las formaciones más emblemáticas de Reus.

2000

Diari de Reus

Ariel Santamaria destrueix la cinta dels temes gravats amb Macaya

El cantautor Ariel Santamaria i el músic Jordi Martínez, amb dos integrants de la formació reusenca la Banda del Pere Mata, van destruir ahir davant dels mitjans de comunicació la cinta que contenia les cançons enregistrades durant el Nadal amb la col·laboració i producció del també intèrpret reusenc Xavier Macaya.

7 d'Agost de 2000

Diari de Tarragona

La Palma vibra con la banda de Ariel Santamaría

El concierto de presentación del show "Everybody's juantxi" del músico Ariel Santamaria y la Banda del Pere Mata se convirtió en la tarde de ayer en un verdadero derroche de originalidad y habilidad creativa.

18 de Gener de 2000

El Punt

Macaya insta a Ariel Santamaria a desgravar unes cintes en què participa i amenaça de denunciar-lo

El músic reusenc Xavier Macaya va denunciar ahir en roda de premsa el cantautor local Ariel Santamaria per frau musical.

Juny de 1999

El Hamut

Ariel Santamaria i la Banda del Pere Mata

Tot just reunits durant el desembre passat, Ariel Santamaria i la Banda del Pere Mata són una de les excuses més viables que té l'Ajuntament de Reus per a no finançar de cap manera les mogudes musicals de la ciutat.

9 de Juny de 1999

Ariel Santamaria i la Banda del Pere Mata

Sorprenent projecte musical paral·lel a la seva banda habitual que ens presenta en Ariel Santamaria, com diu ell: "La versió acústica de Flangers".

Febrer de 2004

Inauguració del nou casal de l'òmnium cultural

Febrer de 2004

Nou Diari

Ariel Santamaria, Vintage i Oidà en concert demà a la sala Polivalent de la Palma

Ariel Santamaria, Vintage i els Oidà actuaran demà a la Palma de Reus, en un concert organitzat per l'entitat Òmnium Cultural Baix Camp, un recital que començarà a les deu de la nit.Contacte

Una creació d' Editio Software · XHTML vàlid · CSS vàlid · Avís legal i protecció de dades personals